Groningen | straatinfo

drugs politie meldingen

Politie rolt twee hennepkwekerijen op in de stad

drugs

Groningen - De politie heeft woensdagmiddag twee hennepkwekerijen ontmanteld in de stad.

Eerst werd er in een voormalig caf aan de Haddingedwarsstraatin Groningen een hennepkwekerij opgerold. De politie deed de inval in de woningop grond van binnengekomen informatie en eigen onderzoek. Op de begane grondtroffen agenten een net ontmantelde kwekerij aan. Vuilniszakken met 400hennepplantjes stonden klaar om vervoerd te worden. Er werd niemand in de woningaangetroffen. Het bleek dat er elektriciteit op amateuristische wijze buiten demeter om werd afgetapt. Dit levert extra brandgevaar op in een dergelijk oudpand. De eigenaar van het pand zal worden gehoord.

Ook deed de politie ook een inval in een bovenwoning aan deZaagmuldersweg in Groningen. Daar trof zij een hennepkwekerij aan. Deelektriciteit werd buiten de meter om afgetapt. De woning was in zijn geheelingericht als kwekerij. In n ruimte hadden 400 planten gestaan welke net warengeoogst. In een andere ruimte stonden 430 nieuwe hennepplantjes. De politie gaatde huurder van het pand horen. In beide gevallen wordt er proces-verbaalopgemaakt.

Soortgelijke berichten

Politie rolt hennepkwekerijen op
Bergen Op Zoom

Politie rolt hennepkwekerijen op
Doetinchem

Politie rolt hennepkwekerijen op
Ermelo

Politie rolt hennepkwekerijen op
Siebengewald

Politie rolt twee hennepkwekerijen op
Veghel

Politie rolt kleine hennepkwekerij op
Coevorden

Politie rolt hennepkwekerij op aan de Zijlsingel
Leiden

Politie rolt hennepkwekerij op na lekkage bij winkel
Dalfsen

Politie rolt hennepkwekerij op
Hoogeveen

Politie rolt hennepkwekerij op
Goes

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio