Groningen | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Stadjer mishandelt politieagent

mishandeling / vechtpartij

Groningen - De politie hield zaterdagnacht in de Poelestraat in Groningen een 19-jarige man aan voor zware mishandeling van een politieagent.

Twee agenten schermden de aanhouding van een 19-jarigeplaatsgenoot af. Deze verdachte had kort daarvoor agenten met grovescheldwoorden beledigd.

Zware mishandeling

Hierop belaagde de Stadjer n van de ?afschermende? agenten. De diender werdmeerdere keren hard tegen zijn rechterbeen geschopt. De verdachte kon kort nahet geweld worden getraceerd en ingerekend. De jongeman werd in een celingesloten. Na medisch onderzoek kon blijken dat de agent vermoedelijk zijn voetheeft gebroken. In ieder geval moest zijn voet in het gips worden gezet. Hijdoet aangifte van zware mishandeling. De 19-jarige wordt vandaag gehoord. Depolitie maakt proces-verbaal op. De andere 19-jarige werd na verhoor in vrijheidgesteld. Hij kan een transactie van justitie tegemoet zien.

Geweld tegen politiemensen

Politie en justitie tolereren geen verbaal of fysiek geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak. De aanpak: aangiftes wordenaltijd opgenomen, daders worden met prioriteit door het Openbaar Ministerie voorde rechter gebracht, en tegen hen wordt een driemaal zo hoge straf geist. Leeser meer over op deonderwerppagina.

Soortgelijke berichten

Bejaarde automobilist mishandelt agent
Oudenbosch

Man mishandelt medewerker supermarkt
Roosendaal

IJmuidense mishandelt dorpsgenoten
Ijmuiden

Man mishandelt jongeren
Goes

Man mishandelt en bestolen
Halsteren

Inbreker mishandelt drie politieagenten
Alkmaar

Man mishandelt buitengewoon opsporingsambtenaar
Vlissingen

Man mishandelt ex-vriendin
Heerenveen

Man mishandelt fietsenstallingpersoneel
Tilburg

Agressieve stapper mishandelt agent
Westkapelle

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio