Vijfde aanhouding in onderzoek naar ontvoering

woensdag 11 januari 2017

Glimmen/Groningen - De politie heeft in het onderzoek naar een ontvoering en mishandeling opnieuw een aanhouding verricht. Dinsdagavond werd in Groningen een 28-jarig lid van motorclub No Surrender aangehouden. Eerder werden ook al vier personen aangehouden.

Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Groningen, belde in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een ex-lid van motorclub No Surrender. De politie houdt er sterk rekening mee dat er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid van motorclub No Surrender is en de mishandeling/ontvoering.

Op basis van rechercheonderzoek heeft de politie dinsdagavond opnieuw een aanhouding verricht. De 28-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling en ontvoering. De vier eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Groningen | 112 alarmeringen Groningen | Goedkoop Tanken in Groningen | Supermarkten in Groningen | Weerbericht Groningen