Groningen | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding

ongeluk

Groningen - De politie zoekt getuigen van een ongeval dat zaterdagmiddag rond 17.00 uur heeft plaatsgevonden aan de Eikenlaan, kruising met de Berkenlaan in Groningen.

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat zaterdagmiddagrond 17.00 uur heeft plaatsgevonden aan de Eikenlaan, kruising met de Berkenlaanin Groningen. Hierbij raakte het voertuig van een 44-jarige man uit Groningenbeschadigd.

Deze bestuurder reed over de Eikenlaan in de richting van deZonnelaan. Een 52-jarige man uit Groningen reed over de Eikenlaan in de richtingvan de Bedumerweg. Deze bestuurder wilde linksaf de Berkenaal inslaan. Hij moestwachten voor de 44-jarige man die uit tegengestelde richting kwam. Achter de52-jarige man reed een motorrijder. Deze reed erg hard achterop hem en kon nietmeer op tijd remmen. De motorrijder botste uiteindelijk tegen de 44-jarige man,die uit tegengestelde richting kwam. Hierdoor kwam de motorrijder ten val.

Een getuige zou de aanrijding hebben gefilmd en zou bedreigdzijn door de motorrijder. De motorfiets is achtergebleven op de plaats van hetongeval. De verdachte is op een bromfiets weggereden(die door een bekende naarde plaats van het ongeval werd gebracht, deze bekende is te voet weggegaan).Beiden hebben de plaats van het ongeval verlaten. Rond 17.30 uur meldde eengewonde motorrijder zich op het politiebureau aan de Rademarkt. Het zou gaan omde motorrijder die kort daarvoor betrokken was bij de aanrijding. De man, een23-jarige Groninger, die gewond was, is per ambulance naar het ziekenhuisgebracht. Zijn letsel is nog onbekend. Bij nader onderzoek blijkt deze verdachtegeen rijbewijs te hebben. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Getuigen vande aanrijding, die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagdcontact op te nemen via 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Doorrijden na aanrijding, politie zoekt getuigen
Nieuwegein

Doorrijden na aanrijding
Amersfoort

Doorrijden na aanrijding
Haarlem

Doorrijden na ongeval, getuigen gezocht
Haarlem

Doorrijden na aanrijding en mishandeling
Zwolle

Tweetal aangehouden na doorrijden na aanrijding
Apeldoorn

Man aangehouden voor doorrijden na zwaar ongeval
Groningen

Aangehouden voor doorrijden na veroorzaken ongeluk
Aalsmeer

Verdachte doorrijden na ernstig ongeval aangehouden
Wormerveer

Man aangehouden voor doorrijden na aanrijden jonge fietser
Boxtel

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio