Groningen | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding

zondag 07 september 2014 ongeluk

Groningen - De politie zoekt getuigen van een ongeval dat zaterdagmiddag rond 17.00 uur heeft plaatsgevonden aan de Eikenlaan, kruising met de Berkenlaan in Groningen.

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat zaterdagmiddagrond 17.00 uur heeft plaatsgevonden aan de Eikenlaan, kruising met de Berkenlaanin Groningen. Hierbij raakte het voertuig van een 44-jarige man uit Groningenbeschadigd.

Deze bestuurder reed over de Eikenlaan in de richting van deZonnelaan. Een 52-jarige man uit Groningen reed over de Eikenlaan in de richtingvan de Bedumerweg. Deze bestuurder wilde linksaf de Berkenaal inslaan. Hij moestwachten voor de 44-jarige man die uit tegengestelde richting kwam. Achter de52-jarige man reed een motorrijder. Deze reed erg hard achterop hem en kon nietmeer op tijd remmen. De motorrijder botste uiteindelijk tegen de 44-jarige man,die uit tegengestelde richting kwam. Hierdoor kwam de motorrijder ten val.

Een getuige zou de aanrijding hebben gefilmd en zou bedreigdzijn door de motorrijder. De motorfiets is achtergebleven op de plaats van hetongeval. De verdachte is op een bromfiets weggereden(die door een bekende naarde plaats van het ongeval werd gebracht, deze bekende is te voet weggegaan).Beiden hebben de plaats van het ongeval verlaten. Rond 17.30 uur meldde eengewonde motorrijder zich op het politiebureau aan de Rademarkt. Het zou gaan omde motorrijder die kort daarvoor betrokken was bij de aanrijding. De man, een23-jarige Groninger, die gewond was, is per ambulance naar het ziekenhuisgebracht. Zijn letsel is nog onbekend. Bij nader onderzoek blijkt deze verdachtegeen rijbewijs te hebben. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Getuigen vande aanrijding, die nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagdcontact op te nemen via 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Doorrijden na aanrijding, politie zoekt getuigen
Nieuwegein zaterdag 27 juni 2015

Doorrijden na aanrijding
Amersfoort zaterdag 20 februari 2016

Doorrijden na aanrijding
Haarlem zaterdag 14 mei 2016

Doorrijden na ongeval, getuigen gezocht
Haarlem woensdag 27 november 2013

Doorrijden na aanrijding en mishandeling
Zwolle zondag 23 juni 2013

Tweetal aangehouden na doorrijden na aanrijding
Apeldoorn zondag 12 oktober 2014

Man aangehouden voor doorrijden na zwaar ongeval
Groningen zaterdag 28 februari 2015

Aangehouden voor doorrijden na veroorzaken ongeluk
Aalsmeer donderdag 11 april 2013

Verdachte doorrijden na ernstig ongeval aangehouden
Wormerveer woensdag 29 januari 2014

Man aangehouden voor doorrijden na aanrijden jonge fietser
Boxtel dinsdag 01 december 2015

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio