Groningen | straatinfo

overige politie meldingen

Landelijk bekende oplichter langer vast

overige

Groningen - De door de politie op maandag aangehouden 41-jarige landelijk bekende oplichter werd donderdagmiddag voor de rechter-commissaris geleid. Deze stelde de verdachte in bewaring.

Tegen de man, waar het programma Tros Opgelicht veelvuldigaandacht aan heeft besteed, lopen meerdere oplichtingszaken. De 41-jarige,zonder vaste woon of verblijfplaats, is niet alleen in Nederland actief maar ookin Belgi. Daar werd hij onlangs door de Belgische justitie bij verstekveroordeeld tot een gevangenisstraf van 40 maanden en betaling van een geldboetevan 6000 euro. Verder moet er in Belgi een terugbetaling van ruim 30.000 europlaats vinden aan gedupeerden. Na zijn inbewaringstelling zal hij uitgeleverdworden aan Belgi.

Veel gedupeerden hebben inmiddels aangifte gedaan. Benadeelden die dit nogniet hebben gedaan worden verzocht contact op te nemen met de politie via0900-8844.

Soortgelijke berichten

Oplichter aangehouden
Amersfoort

Notoire oplichter opgepakt
Maastricht

Oplichter nog steeds actief
Delft

Niet van verlof teruggekeerde oplichter aangehouden
Ermelo

Oplichter actief
Ijmuiden

Oplichter slaat toe
Tilburg

Oplichter aangehouden dankzij getuigen
Haarlem

Politie arresteert ?supermarktbriefjes-oplichter?
Apeldoorn

Pakjesbezorger blijkt oplichter
Shertogenbosch

Oplichter gehandicapten en bejaarden opgepakt
Shertogenbosch

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio