Groningen | straatinfo

overige politie meldingen

Veelpleger aangehouden

overige

Groningen - Het personeel van een scholengemeenschap heeft maandagmiddag een 28-jarige inwoner van Groningen aangehouden en overgedragen aan de politie. De man was met een smoes het gebouw binnen gekomen en het personeel had het sterke vermoeden dat de 28-jarige laptops en dergelijke willen gaan stellen. De man staat te boek als veelpleger.

Toen agenten arriveerden op de school aan de Van Schendelstraatvertelde het personeel dat op diverse scholen in de stad werd gewaarschuwd vooreen insluiper. Op een aantal scholen in de stad waren laptops en portemonneesgestolen. Daarbij werd steeds de 28-jarige man gezien. Reden voor scholen omelkaar daarvoor te waarschuwen. De verdachte werd overgedragen aan de agenten.Tijdens de fouillering vonden agenten een portemonnee die vermoedelijk bij eendiefstal was buit gemaakt. Daarnaast had de 28-jarige een aardappelschilmesje inzijn sok verstopt. Dit mes werd in beslag genomen. De verdachte werdovergebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Soortgelijke berichten

Politie houdt veelpleger aan
Groningen

Dief in bakkerij aangehouden
Tilburg

Vernieler van ruit meldt zich bij de politie
Groningen

Man met inbrekersgereedschap aangehouden
Tilburg

Aanhouding veelpleger
Haarlem

Veelpleger door het lint in supermarkt
Heerenveen

Veelpleger aangehouden
Enschede

Veelpleger aangehouden voor fietsendiefstal
Groningen

Man zoekt slaapplaats in caravan
Breda

Auto-inbreker aangehouden dankzij life verslag meldster
Vlissingen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio