Groningen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Politie zoekt getuigen van beroving taxichauffeur

overval / beroving

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 54-jarige taxichauffeur uit Groningen onder bedreiging beroofd van zijn portemonnee.
De nog onbekende verdachte is rond 4.00 uur in de taxi gestapt op de Grote Markt. De verdachte wilde afgezet worden bij de bushalte aan de Oosterhamriklaan. Eenmaal aangekomen bij de laatste bushalte voor het sportcentrum Kardinge, rekende de verdachte af. Toen de chauffeur zijn portemonnee pakte, werd hij plotseling bedreigd met een mes. De 54-jarige man pakte daarop de dief bij zijn arm, maar kreeg vervolgens een klap in zijn gezicht. De portemonnee met inhoud is afhandig gemaakt. De verdachte is vervolgens weggerend. Het is niet bekend in welke richting hij is gegaan. Het signalement van de verdachte luidt als volgt. Het gaat om een jonge man van ongeveer 20 jaar oud en is vermoedelijk 1.70/1.75 meter lang. De verdachte droeg een korte, bruine jas, een cr mekleurige muts met een embleem aan de voorzijde. De politie vraagt mensen die meer weten over deze beroving, zich te melden via 0900-8844.

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen beroving taxichauffeur
Wageningen

Politie zoekt getuigen beroving
Assen

Politie zoekt getuigen beroving
Enschede

Politie zoekt getuigen beroving
Beverwijk

Politie zoekt getuigen beroving
Groningen

Politie zoekt getuigen van beroving
Veldhoven

Politie zoekt getuigen poging beroving
Rotterdam

Politie zoekt getuigen beroving fiets
Vlissingen

Politie zoekt getuigen van beroving
Dordrecht

Politie zoekt getuigen van beroving
Goor

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio